Usluge

Rođendani

Tijekom odrastanja proslava dječjeg rođendana je vrlo važan događaj u životima naših razigranih mališana. Možda se slave jednom godišnje, ali se zato još dugo pamte. Sjetite se samo svojih proslava. Naši slavljenici vrlo su maštoviti kada se radi o planiranju tog najvažnijeg dana u godini. To mora biti glavni tulum u društvu.

Kako mi to radimo?

Organiziramo kreativne, drugačije i edukativne proslave dječjih rođendana uz puno sportskih aktivnosti i kretanja u našem prostoru. Kad su dječji rođendani u pitanju, prostora za igru nikad dosta. Zato smo za naše slavljenike pripremili prostor veći od 1800 m2 na kojem ih čeka red igre, sportskih aktivnosti i timskog rada. Dječji rođendani u našoj organizaciji imaju cilj potaknuti mališane na više kretanja uključujući njihovu maštu i kreativnost.

Igramo tematske igre koje su edukativne i zabavne kao što su skrivanje, gađanje, izbjegavanje, igre lovice. Postajemo avanturisti i pustolovi, ulazimo u svijet kampiranja i družimo se u pravim šatorima. Uživamo u igrama koje su osmišljene i izrađene od nas ekipe zaigranih kineziologa poput katapulta, pecanja boca, slaganja matica samo sa štapićima i mnogih drugih kreativnih i neobičnih igara koje smo i sami nekad igrali. Nakon veselja i skakanja, slijedi kombinacija igara u kojima se treba umiriti, kako bi se uz finu motoriku prstiju i koordinaciju tijela savladali idući izazovi. Želje i potrebe naših slavljenika su nam najvažnije pa tako uvijek prilagođavamo težinu i opterećenje za pojedini uzrast, od najmlađih do najstarijih.

Što je proslava dječjih rođendana bez torte i puhanja svjećica?

Ne brinite, nismo zaboravili najvažniji dio – nezaobilazno puhanje svjećica. Svaki rođendan zaokružimo glazbom i plesom nakon kojih slijedi torta i puhanje svjećica.

Paket organizacije dječjeg rođendana za max. 20 djece uključuje:

  • 2 sata sportskih aktivnosti i igara uz pratnju 2
    kineziologa
  • pozivnice za društvo
  • vodu, sokove, grickalice
  • rođendansku tortu
  • sportske rekvizite potrebne za igre
  • rođendansku dekoraciju prostora

Proslavu dječjih rođendana organiziramo za djecu u dobi od 4 godine i starije.

Kid climbing

Sportaonica

Spontana igra i kretanje su dvije vrlo važne potrebe mališana tijekom njihova odrastanja. Kako je danas sve manje prostora za to, organizirana sportska aktivnost kao što je univerzalna sportska škola, odlična je prilika za druženjem i stjecanjem novih sportskih vještina. Sport u predškolskom i ranom školskomu uzrastu treba biti ispunjen igrom, maštom, pun kreativnosti i emocija. Djeca kroz sport razvijaju samostalnost, lakše sklapaju prijateljstva i poboljšavaju sposobnost koncentracije.

Kad svakodnevni boravak u vrtiću ili školi završi, vrijeme je za igranje i zabavu kroz sport.

Sportaonica je univerzalna sportska škola za djecu svih uzrasta. Program provodimo u našem prostoru veličine 1800 m2 u Zagrebu. Prostor je opremljen svim potrebnim rekvizitima i dovoljno je velik da u njega stane i bazen. Provodimo kreativan, drugačiji i edukativan program igraonice koji potiče mališane u predškolskoj i školskoj dobi na kretanje i aktivno učenje kroz igru i sport. Suradnja s odgajateljima u vrtićima i stručnim timovima dovela je do nove metodike učenja. Mi smo ekipa kineziologa s više od 10 godina iskustva igranja, zabave i sportskog druženja s djecom svih uzrasta. Kroz mnogobrojne edukativne i tematske igre bez ispadanja i s ciljem kretanja, zabave, smijeha i igre upoznajemo naše sportaše s osnovnom motorikom 15–ak sportova.

Na svakom satu vježbanja dva educirana kineziologa iz našeg tima vode i prate aktivnosti svih polaznika kako bi osigurali individualan pristup.

Gimnastika, atletika, odbojka, nogomet, košarka, rukomet, koturaljkanje, orijentacijsko trčanje, kuglanje, aerobic, ritmička gimnastika, sportsko penjanje, dio borilačkih sportova, hokej te tenis su sportovi koji nam pomažu u svakodnevnom igranju s djecom kako bi im osigurali pravovremeni razvoj motoričkih sposobnosti u njihovom djetinjstvu.

Kampovi za djecu

Kada završi škola i vrtić prestaju dječje obaveze, a odjednom se nađe puno slobodnog vremena. Tada u posjet dolazi dosada. Iz nje često zna izviriti nervoza, a potkradu se i nepodopštine. Zato slobodno vrijeme kod djece treba učiniti kvalitetnim. To znači da djecu treba ispuniti veseljem i radošću kroz aktivnosti koje vole. Kampovi za djecu mjesto su na kojem djeca provode drugačije ljetne ili zimske praznike. Objedinjuju druženje s vršnjacima, učenje, sportske aktivnosti i stjecanje novih iskustava.

Mi smo ekipa koja ne poznaje klasično, statično i dosadno. Volimo akciju, zabavu, avanturu i sport. Aktivno učenje kroz igru i sport naše je pravilo. Play2day kampovi za djecu su drugačiji, kreativni i edukativni sportski kampovi. Naša ekipa trenera i kineziologa s više od 10 godina iskustva igranja, zabave i sportskog druženja otpratila je generacije budućih sportaša, rekreativaca i zaljubljenika u sport. Za naše sportaše pripremili smo prostor veći od 1800 m2.

Program dječjeg kampa

Kampove provodimo na 3 ili 5 dana.

Naše druženje u kampovima za djecu započinje u 8 sati ujutro kada se upoznajemo međusobno te s prostorom i svim sadržajima s kojima se zabavljamo za vrijeme trajanja kampa. Zatim počinje naše kreativno i drugačije druženje.

Biciklima otkrivamo svijet prometnih pravila i znakova koje sami izrađujemo. Orijentacijskim trčanjem s različitim sportskim rekvizitima upoznajemo se s njihovom namjenom i potičemo razvoj prostorne orijentacije. Probuđujemo maštu kroz igre vodom, igre plovnosti, igre privikavanja na vodu u našem bazenu. Sportskim igrama omogućujemo svakom istraživaču razvijanje svih svojih potencijala kroz elemente košarke, gimnastike, nogometa, tenisa, rukometa, hokeja, odbojke i atletike. Postajemo i streličari, hrabri penjači po umjetnoj stijeni, a postajemo i snažni, neustrašivi krotitelji zmajeva. Društvenim i elementarnim igrama razvijat ćemo suradnju, socijalne vještine, pozitivnu sliku o sebi, zabavljat ćemo se, smijati i igrati. Nakon sporta uvijek se pojavi glad i žeđ, za naše hrabre istraživače osigurali smo voćni međuobrok, ručak, te vodu i voćne napitke. Nakon svega toga u 16 sati dočekat ćemo svoje roditelje puni dojmova i veselih priča.

Children playing soccer

Obiteljski izleti

Djeca iz djetinjstva pamte trenutke i osjećaje, mjesta koja su posjetila i iskustva koja su doživjela. Odlazak cijele obitelji u prirodu vikendom jedna je od najvećih vrijednosti koja se s vremenom gubi u suvremenom životu. Obiteljski izleti izvor su zadovoljstva i opuštanja, a djeci donose nove spoznaje.

Provedite vikend aktivno, sa svojom obitelji. Družite se, učite, igrajte i zabavljajte s nama u prirodi.

Na planinskim i morskim lokacijama duž cijele Hrvatske organiziramo grupne obiteljske izlete u suradnji s udrugom Sportska piramida. Nakon više od 10 godina rada s djecom svih uzrasta, suradnje s odgajateljima i stručnim timovima i uz dosadašnje iskustvo organiziranja preko 60 izleta, osmislili smo program drugačijih obiteljskih izleta. Izleti su namijenjeni za sve članove obitelji, od onih najmanjih do najvećih, a prilagođeni su i djeci predškolske dobi. Cilj obiteljskih izleta je druženje kroz igru i sport, edukacija i stjecanje novih znanja i najvažnije – stjecanje navike zdravog života.

Program obiteljskih izleta

Za svaki izlet posebno biramo lokaciju, osmišljavamo staze i zadatke koje grupa prolazi. Svi zajedno krećemo s istog mjesta i počinje pješačka tura. Kroz posebno osmišljene motoričke zadatke i zabavne izazove družimo se i zabavljamo. Osim planinarenja prolazimo kroz triatlone, desetobojce, kajakarenja, biciklijade i mnoge druge aktivnosti, nakon kojih dolazimo na zajedničko mjesto okupljanja. Igra i druženje se zatim nastavlja kroz obiteljski piknik. Pečemo skupa kestene i kobasice na logorskoj vatri i odmaramo uz ručak. Nakon što smo osvojili vrh, prošli sve zadatke, kilometre i izazove vrijeme za povratak. Puni dojmova i energije sa sobom kući nosimo puno novih uspomena, sklopljenih prijateljstava i pozitivnih dojmova.

Pješačimo zajedno, veselimo se, educirajmo i družimo. Osvajajmo malene vrhove kao zdrav početak za osvajanja onih većih.

Pratite naše aktivnosti

Budite dio Play2day edukacije, igre, zabave i smijeha!
to top button