Usluge

Rođendani

Tijekom odrastanja proslava dječjeg rođendana je vrlo važan događaj u životima naših razigranih mališana. Možda se slave jednom godišnje, ali se zato još dugo pamte. Sjetite se samo svojih proslava. Naši slavljenici vrlo su maštoviti kada se radi o planiranju tog najvažnijeg dana u godini. To mora biti glavni tulum u društvu.

Kako mi to radimo?

Organiziramo kreativne, drugačije i edukativne proslave dječjih rođendana uz puno sportskih aktivnosti i kretanja u našem prostoru. Kad su dječji rođendani u pitanju, prostora za igru nikad dosta. Zato smo za naše slavljenike pripremili prostor veći od 700 m2 na kojem ih čeka red igre, sportskih aktivnosti i timskog rada. Dječji rođendani u našoj organizaciji imaju cilj potaknuti mališane na više kretanja uključujući njihovu maštu i kreativnost.

Igramo tematske igre koje su edukativne i zabavne kao što su skrivanje, gađanje, izbjegavanje, igre lovice. Postajemo avanturisti i pustolovi, ulazimo u svijet kampiranja i družimo se u pravim šatorima. Uživamo u igrama koje su osmišljene i izrađene od nas ekipe zaigranih kineziologa poput katapulta, pecanja boca, slaganja matica samo sa štapićima i mnogih drugih kreativnih i neobičnih igara koje smo i sami nekad igrali. Nakon veselja i skakanja, slijedi kombinacija igara u kojima se treba umiriti, kako bi se uz finu motoriku prstiju i koordinaciju tijela savladali idući izazovi. Želje i potrebe naših slavljenika su nam najvažnije pa tako uvijek prilagođavamo težinu i opterećenje za pojedini uzrast, od najmlađih do najstarijih.

Što je proslava dječjih rođendana bez torte i puhanja svjećica?

Ne brinite, nismo zaboravili najvažniji dio – nezaobilazno puhanje svjećica. Svaki rođendan zaokružimo glazbom i plesom nakon kojih slijedi torta i puhanje svjećica.

Paket organizacije dječjeg rođendana uključuje:

 • 2 sata sportskih aktivnosti i igara uz pratnju 2
  kineziologa
 • pozivnice za društvo
 • vodu, sokove, grickalice
 • rođendansku tortu
 • sportske rekvizite potrebne za igre
 • rođendansku dekoraciju prostora

Proslavu dječjih rođendana organiziramo za djecu u dobi od 4 godine i starije.

Kid climbing

Sportaonica

Udrugu za sport i rekreaciju "Play2day" čini tim educiranih kineziologa koji iza sebe imaju preko 27 godina iskustva aktivnog rada s djecom te su educirani za rad sa djecom predškolske i rane školske dobi.

Potreba za sistematskim i kvalitetnim provođenjem sporta od najranijih dana života djeteta polazi od činjenice da su u suvremenim uvjetima života i rada sve više ugrožene upravo one tjelesne funkcije i sposobnosti organizma, koje se sportom mogu brzo i efikasno mijenjati, razvijati i usavršavati.

Uslijed suvremenog načina života kojeg možemo opisati kao "IT generacija", što se izražava kroz pomanjkanje kretanja, od izuzetne je važnosti ponovno pokrenuti kvalitetno igranje djeteta "u pokretu", sa svojim vršnjacima.

Provođenje treninga uz prisustvo educiranih kineziologa odvija se na nivou timskog rada, sa humanim pristupom u igri u kojoj nema ispadanja niti čekanja u redovima (štafete). Naglasak je stavljen na smijeh i igru u kojoj nema uspoređivanja dobar-loš, već je zastupljena igra u kojoj se djeca međusobno podržavaju i pomažu jedni drugima (timski rad) kroz 15 –ak sportova te 80 –ak elementarnih igara.

Igre su modificirane od već postojećih ili izmišljene od strane kineziologa našeg tima.

 

Sportaonica će se provoditi danima:

Ponedjeljak- srijeda od 17.00 do 17.50

Od 11.09.23. - 01.05.24.

Play2day sportski centar - Zagrebački Velesajam, paviljon 33

 • Sportski program se provodi u grijanoj dvorani od 300 m2
 • Osiguran kutak za roditelje
 • Za djecu od 4 do 8 godina

 

Mjesečna članarina: 40 €

Kampovi za djecu

Kada završi škola i vrtić prestaju dječje obaveze, a odjednom se nađe puno slobodnog vremena. Tada u posjet dolazi dosada. Iz nje često zna izviriti nervoza, a potkradu se i nepodopštine. Zato slobodno vrijeme kod djece treba učiniti kvalitetnim. To znači da djecu treba ispuniti veseljem i radošću kroz aktivnosti koje vole. Kampovi za djecu mjesto su na kojem djeca provode drugačije ljetne ili zimske praznike. Objedinjuju druženje s vršnjacima, učenje, sportske aktivnosti i stjecanje novih iskustava.

Mi smo ekipa koja ne poznaje klasično, statično i dosadno. Volimo akciju, zabavu, avanturu i sport. Aktivno učenje kroz igru i sport naše je pravilo. Play2day kampovi za djecu su drugačiji, kreativni i edukativni sportski kampovi. Naša ekipa trenera i kineziologa s više od 10 godina iskustva igranja, zabave i sportskog druženja otpratila je generacije budućih sportaša, rekreativaca i zaljubljenika u sport. Za naše sportaše pripremili smo prostor veći od 700 m2.

Program dječjeg kampa

Na našoj lokaciji na Zagrebačkom Velesajmu, u paviljonu 33, kreću najzabavniji Play2day ljetni kampovi za djecu!

 • mala škola skijanja na prvom SKI SIMULATORU u Hrvatskoj - Skitrack.hr
 • 1 noćenje u šatorima (uz nadoplatu 25€ - minimalno 7 djece)
 • posjet badminton klubu ''Flex'' i penjačkom klubu ''Fothia''
 • posjet Amazing
 • posjet i kupanje na bazenu ''Mladost''
 • jahanje konja na Hipodromu
 • AHA! pokusi i radione
 • Korištenje Play2day sportske dvorane
 • Igre na projektoru, napuhanac, BERG autići na 4 kotača, luk i strijele i mnoge druge sportske aktivnosti
 • OSIGURAN RUČAK i 2 MEĐUOBROKA
 • 3 educirana kineziologa s djecom

TERMINI KAMPOVA za 2024.

 1.  24.6. - 28.6.
 2.  1.7. - 5.7.
 3.  8.7. - 12.7.
 4.  19.8. - 23.8.
 5.  26.8. - 30.8.

CIJENA KAMPA - 195€

*cijena za drugo dijete - 155€
*cijena za noćenje u šatorima - 25€

(za organizaciju noćenja u šatorima potrebno je minimalno 7 djece)

Trajanje kampa: ponedjeljak - petak  /  8:00 - 16:00 sati (uz moguća dežurstva od 30min prije i poslije)

*Za rezervaciju termina potrebno je uplatiti akontaciju od 70€ i ostatak iznosa do 5 dana prije termina kampa.

Prijavite se odmah i priuštite svome djetetu najbolje ljetne praznike uz naš uigrani tim kineziologa
(uz prijavu poslati ime i prezime djeteta, dob, kontakt mobitel i željeni termin)
mail:  info@play2day.hr
mob:  098 183 3370

Children playing soccer

Obiteljski izleti

Djeca iz djetinjstva pamte trenutke i osjećaje, mjesta koja su posjetila i iskustva koja su doživjela. Odlazak cijele obitelji u prirodu vikendom jedna je od najvećih vrijednosti koja se s vremenom gubi u suvremenom životu. Obiteljski izleti izvor su zadovoljstva i opuštanja, a djeci donose nove spoznaje.

Provedite vikend aktivno, sa svojom obitelji. Družite se, učite, igrajte i zabavljajte s nama u prirodi.

Na planinskim i morskim lokacijama duž cijele Hrvatske organiziramo grupne obiteljske izlete u suradnji s udrugom Sportska piramida. Nakon više od 10 godina rada s djecom svih uzrasta, suradnje s odgajateljima i stručnim timovima i uz dosadašnje iskustvo organiziranja preko 60 izleta, osmislili smo program drugačijih obiteljskih izleta. Izleti su namijenjeni za sve članove obitelji, od onih najmanjih do najvećih, a prilagođeni su i djeci predškolske dobi. Cilj obiteljskih izleta je druženje kroz igru i sport, edukacija i stjecanje novih znanja i najvažnije – stjecanje navike zdravog života.

Program obiteljskih izleta

Za svaki izlet posebno biramo lokaciju, osmišljavamo staze i zadatke koje grupa prolazi. Svi zajedno krećemo s istog mjesta i počinje pješačka tura. Kroz posebno osmišljene motoričke zadatke i zabavne izazove družimo se i zabavljamo. Osim planinarenja prolazimo kroz triatlone, desetobojce, kajakarenja, biciklijade i mnoge druge aktivnosti, nakon kojih dolazimo na zajedničko mjesto okupljanja. Igra i druženje se zatim nastavlja kroz obiteljski piknik. Pečemo skupa kestene i kobasice na logorskoj vatri i odmaramo uz ručak. Nakon što smo osvojili vrh, prošli sve zadatke, kilometre i izazove vrijeme za povratak. Puni dojmova i energije sa sobom kući nosimo puno novih uspomena, sklopljenih prijateljstava i pozitivnih dojmova.

Pješačimo zajedno, veselimo se, educirajmo i družimo. Osvajajmo malene vrhove kao zdrav početak za osvajanja onih većih.

Pratite naše aktivnosti

Budite dio Play2day edukacije, igre, zabave i smijeha!
to top button